Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    Ами той освен всичко и ми блокира гаража... Кога ли няма да успея да изкарам колата и ще се сбъднат заканите... Да не пропускам че съм говорил с него и човешки и последния път го предупредих че след това колата ще си я намери на някое бунище...
    Хахахах една приятелка от Ихтиман така е местила на един комшия колата с кран! Ама оная е луда глава много. Затворил я нашия пред гаража и и няма излизане, тя като се нервирала викнала един друг с крана и познай! Колата до кофите за смет
    Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
      Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !?
      Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша ..
      Не се надценявай много колега, не знаеш на кого ще попаднеш... /от опит ти го казвам/.
      ПП евтини ченета няма..... за разлика от евтини тенекета :*
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Пфф трябва ми кафе
        Last edited by Geri_ms; d.m.y г., 09:04.
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Е няма такива нагли типове като ченгетата, целия квартал е "техен" ни знаци ги спират, ни забележки
          2дк малоумни паркинги имат и пак на нашия спират
          дори служебните коли
          ама ако речеш да си помислиш само да минеш край "техния" "тротоар" и веднага почват да се викат паяци

гответе се за новини довечера, явно са намислили нещо и яко шават гдбоповете
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Онзи ден изтърках коша и от тогава 36 часа дъжд....днес вече е същия, като по-онзи ден...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
              Онзи ден изтърках коша и от тогава 36 часа дъжд....днес вече е същия, като по-онзи ден...
              Зимай итонг и ше тупнеме едно гаражче пред вас
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

• вчера май пробих картера,,,,,,,,,,масло.........антифриззззззз..... ....от 1 дупка нямаше от къде да мина........просто нямаше
                преди това(а и след това)наруших почти всички ограничения(това за населеното място си го спазвам)
                какво да правя отче......освен ремонт.......то е ясен.....

Comment

• Ако от картера е изтекъл антифриз, счупения картер ти е един от дребните проблеми...

Comment

• От сутринта в 4 пищи някаква аларма и вече ще слизам с чука....
                    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Оф,с тия същества от противоположния пол ,вече наистина не знам какво да правя ...
                      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                        Оф,с тия същества от противоположния пол ,вече наистина не знам какво да правя ...
                        Остави ги да си пасат наволя.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          Остави ги да си пасат наволя.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• VFTI (Венци) е нещо много щастлив, а от 2 часа вече и в окопите на жена
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              VFTI (Венци) е нещо много щастлив, а от 2 часа вече и в окопите на жена
                              Окопал се е значи мръсника.
                              Не го ли мързи в тия жеги да се труди само това се чудя?
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• To и неговата не е лесна.
                                Каквото сам си прични човек и цял форум не може да му го стори
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X